Design magazin
Design magazin
A Kerámia Cserép

elhamra

A Kerámia Cserép A palotát méltó különleges vonalak Az Elhamra-palota inspirációja által tervezett, amelyet az álompaloták visszatükröződésének bemutatása a valós világnak 1001 éjszakai mese során, az egyik legjobban elért, a digitális technológiával létrehozott példa, amely háromdimenziós textúrákban jelenik meg méretben 30 x 60 cm színű; türkiz, világos türkiz és fehér. Az Elhamra alapszíneit ugyanazon színű dekorációk kísérik. Az Elhamra egyedülálló választás a palotákat emlékeztető spazumok létrehozásához.

Projekt neve : elhamra, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra A Kerámia Cserép

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.