Design magazin
Design magazin
A Kerámia Cserép

elhamra

A Kerámia Cserép A palotát méltó különleges vonalak Az Elhamra-palota inspirációja által tervezett, amelyet az álompaloták visszatükröződésének bemutatása a valós világnak 1001 éjszakai mese során, az egyik legjobban elért, a digitális technológiával létrehozott példa, amely háromdimenziós textúrákban jelenik meg méretben 30 x 60 cm színű; türkiz, világos türkiz és fehér. Az Elhamra alapszíneit ugyanazon színű dekorációk kísérik. Az Elhamra egyedülálló választás a palotákat emlékeztető spazumok létrehozásához.

Projekt neve : elhamra, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra A Kerámia Cserép

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.