Design magazin
Design magazin
A Kerámia Cserép

elhamra

A Kerámia Cserép A palotát méltó különleges vonalak Az Elhamra-palota inspirációja által tervezett, amelyet az álompaloták visszatükröződésének bemutatása a valós világnak 1001 éjszakai mese során, az egyik legjobban elért, a digitális technológiával létrehozott példa, amely háromdimenziós textúrákban jelenik meg méretben 30 x 60 cm színű; türkiz, világos türkiz és fehér. Az Elhamra alapszíneit ugyanazon színű dekorációk kísérik. Az Elhamra egyedülálló választás a palotákat emlékeztető spazumok létrehozásához.

Projekt neve : elhamra, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra A Kerámia Cserép

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.