Design magazin
Design magazin
A Fiókos, Szék És Asztali Kombo

Ludovico Office

A Fiókos, Szék És Asztali Kombo Akárcsak a Ludovico főbútorok esetében, az iroda verziójának ugyanezen alapelve az, hogy elrejti a teljes székét a fiókban úgy, hogy a széket nem veszi észre, és a főbútor részeként látja. A legtöbb úgy gondolja, hogy a székek még néhány fiókos fiók. Csak hátrahúzva láthatjuk, hogy egy szék szó szerint kijön egy ilyen, fiókokkal teli zsúfolt helyről. Az inspiráció nagymértékben a Pittamiglio kasztjába tett látogatásból és annak szimbolikus, rejtett üzeneteiből, valamint rejtett és váratlan ajtókból vagy teljes helyiségekből származott.

Projekt neve : Ludovico Office, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : Sibille.

Ludovico Office A Fiókos, Szék És Asztali Kombo

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.