Design magazin
Design magazin
A Fiókos, Szék És Asztali Kombo

Ludovico Office

A Fiókos, Szék És Asztali Kombo Akárcsak a Ludovico főbútorok esetében, az iroda verziójának ugyanezen alapelve az, hogy elrejti a teljes székét a fiókban úgy, hogy a széket nem veszi észre, és a főbútor részeként látja. A legtöbb úgy gondolja, hogy a székek még néhány fiókos fiók. Csak hátrahúzva láthatjuk, hogy egy szék szó szerint kijön egy ilyen, fiókokkal teli zsúfolt helyről. Az inspiráció nagymértékben a Pittamiglio kasztjába tett látogatásból és annak szimbolikus, rejtett üzeneteiből, valamint rejtett és váratlan ajtókból vagy teljes helyiségekből származott.

Projekt neve : Ludovico Office, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : Sibille.

Ludovico Office A Fiókos, Szék És Asztali Kombo

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.