Design magazin
Design magazin
A Fiókos, Szék És Asztali Kombo

Ludovico Office

A Fiókos, Szék És Asztali Kombo Akárcsak a Ludovico főbútorok esetében, az iroda verziójának ugyanezen alapelve az, hogy elrejti a teljes székét a fiókban úgy, hogy a széket nem veszi észre, és a főbútor részeként látja. A legtöbb úgy gondolja, hogy a székek még néhány fiókos fiók. Csak hátrahúzva láthatjuk, hogy egy szék szó szerint kijön egy ilyen, fiókokkal teli zsúfolt helyről. Az inspiráció nagymértékben a Pittamiglio kasztjába tett látogatásból és annak szimbolikus, rejtett üzeneteiből, valamint rejtett és váratlan ajtókból vagy teljes helyiségekből származott.

Projekt neve : Ludovico Office, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : Sibille.

Ludovico Office A Fiókos, Szék És Asztali Kombo

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.