Design magazin
Design magazin
Fülbevaló

GEMEL

Fülbevaló Célom egy drágakő készítése volt, sajtoló formázással, mint gyártási módszerrel, és a terméket felhasználtam a történelmileg hivatkozott ékszermintákban. Az eredmény egy könnyű 'Gemel' drágakő replika. A 'Gemel' élénk színek, minták és méretek széles választékát gyárthatja. A 'Gemel' könnyű, lehetővé téve, hogy a 'Gemel' nagy kövön fülbevalót viseljen, ami kényelmes a viselője számára. A 'Gemel' használata lehetőséget ad nekem arra, hogy az alakzatok és színek széles skáláját beépítsem ékszereimbe.

Projekt neve : GEMEL, A tervezők neve : Katherine Alexandra Brunacci, Ügyfél neve : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Fülbevaló

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.