Design magazin
Design magazin
Fülbevaló

GEMEL

Fülbevaló Célom egy drágakő készítése volt, sajtoló formázással, mint gyártási módszerrel, és a terméket felhasználtam a történelmileg hivatkozott ékszermintákban. Az eredmény egy könnyű 'Gemel' drágakő replika. A 'Gemel' élénk színek, minták és méretek széles választékát gyárthatja. A 'Gemel' könnyű, lehetővé téve, hogy a 'Gemel' nagy kövön fülbevalót viseljen, ami kényelmes a viselője számára. A 'Gemel' használata lehetőséget ad nekem arra, hogy az alakzatok és színek széles skáláját beépítsem ékszereimbe.

Projekt neve : GEMEL, A tervezők neve : Katherine Alexandra Brunacci, Ügyfél neve : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Fülbevaló

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.