Design magazin
Design magazin
Fülbevaló

GEMEL

Fülbevaló Célom egy drágakő készítése volt, sajtoló formázással, mint gyártási módszerrel, és a terméket felhasználtam a történelmileg hivatkozott ékszermintákban. Az eredmény egy könnyű 'Gemel' drágakő replika. A 'Gemel' élénk színek, minták és méretek széles választékát gyárthatja. A 'Gemel' könnyű, lehetővé téve, hogy a 'Gemel' nagy kövön fülbevalót viseljen, ami kényelmes a viselője számára. A 'Gemel' használata lehetőséget ad nekem arra, hogy az alakzatok és színek széles skáláját beépítsem ékszereimbe.

Projekt neve : GEMEL, A tervezők neve : Katherine Alexandra Brunacci, Ügyfél neve : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Fülbevaló

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.