Design magazin
Design magazin
Az Iroda

White Paper

Az Iroda A vászonszerű belső teret teremt a tervezők kreatív hozzájárulásához, és lehetőséget teremt a tervezési folyamat számtalan kiállításához. A projektek előrehaladtával a falakat és a táblákat kutatásokkal, vázlatokkal és prezentációkkal borítják, rögzítve minden terv alakulását, és a tervező naplójává válva. A fehér padlók és a sárgaréz ajtók, amelyeket egyedileg és merészen alkalmaznak a robusztus napi használatra, a lábnyomokat és az ujjlenyomatokat gyűjtik az alkalmazottak és az ügyfelek részéről, szemtanúja a vállalat növekedésének.

Projekt neve : White Paper, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Design Systems Ltd..

White Paper Az Iroda

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.