Design magazin
Design magazin
Az Iroda

White Paper

Az Iroda A vászonszerű belső teret teremt a tervezők kreatív hozzájárulásához, és lehetőséget teremt a tervezési folyamat számtalan kiállításához. A projektek előrehaladtával a falakat és a táblákat kutatásokkal, vázlatokkal és prezentációkkal borítják, rögzítve minden terv alakulását, és a tervező naplójává válva. A fehér padlók és a sárgaréz ajtók, amelyeket egyedileg és merészen alkalmaznak a robusztus napi használatra, a lábnyomokat és az ujjlenyomatokat gyűjtik az alkalmazottak és az ügyfelek részéről, szemtanúja a vállalat növekedésének.

Projekt neve : White Paper, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Design Systems Ltd..

White Paper Az Iroda

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.