Design magazin
Design magazin
Az Iroda

White Paper

Az Iroda A vászonszerű belső teret teremt a tervezők kreatív hozzájárulásához, és lehetőséget teremt a tervezési folyamat számtalan kiállításához. A projektek előrehaladtával a falakat és a táblákat kutatásokkal, vázlatokkal és prezentációkkal borítják, rögzítve minden terv alakulását, és a tervező naplójává válva. A fehér padlók és a sárgaréz ajtók, amelyeket egyedileg és merészen alkalmaznak a robusztus napi használatra, a lábnyomokat és az ujjlenyomatokat gyűjtik az alkalmazottak és az ügyfelek részéről, szemtanúja a vállalat növekedésének.

Projekt neve : White Paper, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Design Systems Ltd..

White Paper Az Iroda

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.