Design magazin
Design magazin
A Szabadtéri Dohányzóasztal

Growing Table

A Szabadtéri Dohányzóasztal A növekvő asztal dió keményfából készül, amely tükrözi a talaj színét, és hátteret teremt, amely a növényeket jobban láthatóvá teszi. Az átfogó formatervezés a dinamikus mozgás és a statikus poszter metszéspontja. Az asztal olyan helyet biztosít, ahol a növények növekedhetnek, és az asztalnál megtekinthetők, hogy helyet biztosítsanak a kikapcsolódáshoz és a természettel való kölcsönhatáshoz. Az asztali felület szétszórja a fényt, hogy üvegházhatást kelthessen. Végül az asztal elkészült az egyszerű tárolás érdekében; leütötte egy 26 ”x 26” x 4 ”méretű kockába.

Projekt neve : Growing Table, A tervezők neve : Nga Ying, Amy Sun, Ügyfél neve : .

Growing Table A Szabadtéri Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.