Design magazin
Design magazin
A Szabadtéri Dohányzóasztal

Growing Table

A Szabadtéri Dohányzóasztal A növekvő asztal dió keményfából készül, amely tükrözi a talaj színét, és hátteret teremt, amely a növényeket jobban láthatóvá teszi. Az átfogó formatervezés a dinamikus mozgás és a statikus poszter metszéspontja. Az asztal olyan helyet biztosít, ahol a növények növekedhetnek, és az asztalnál megtekinthetők, hogy helyet biztosítsanak a kikapcsolódáshoz és a természettel való kölcsönhatáshoz. Az asztali felület szétszórja a fényt, hogy üvegházhatást kelthessen. Végül az asztal elkészült az egyszerű tárolás érdekében; leütötte egy 26 ”x 26” x 4 ”méretű kockába.

Projekt neve : Growing Table, A tervezők neve : Nga Ying, Amy Sun, Ügyfél neve : .

Growing Table A Szabadtéri Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.