Design magazin
Design magazin
A Szabadtéri Dohányzóasztal

Growing Table

A Szabadtéri Dohányzóasztal A növekvő asztal dió keményfából készül, amely tükrözi a talaj színét, és hátteret teremt, amely a növényeket jobban láthatóvá teszi. Az átfogó formatervezés a dinamikus mozgás és a statikus poszter metszéspontja. Az asztal olyan helyet biztosít, ahol a növények növekedhetnek, és az asztalnál megtekinthetők, hogy helyet biztosítsanak a kikapcsolódáshoz és a természettel való kölcsönhatáshoz. Az asztali felület szétszórja a fényt, hogy üvegházhatást kelthessen. Végül az asztal elkészült az egyszerű tárolás érdekében; leütötte egy 26 ”x 26” x 4 ”méretű kockába.

Projekt neve : Growing Table, A tervezők neve : Nga Ying, Amy Sun, Ügyfél neve : .

Growing Table A Szabadtéri Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.