Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Művészeti Tér

Dachuan Lane Art Installation

A Nyilvános Művészeti Tér A Chengdu Dachuan sáv, a Jinjiang folyó nyugati partja egy történelmi utca, amely összeköti a Chengdu East Gate City falának romjait. A projekt során a történelem Dachuan Lane boltívét az eredeti utcán a régi módon újjáépítették, és ennek az utcának a történetét az utcai művészeti installáció mesélte. A művészeti installáció beavatkozása egyfajta média a történetek folytatására és továbbítására. Nemcsak reprodukálja a lebontott történelmi utcák és sávok nyomait, hanem bizonyos hőmérsékletet biztosít a városi emlékek számára az új utcák és sávok számára.

Projekt neve : Dachuan Lane Art Installation, A tervezők neve : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Ügyfél neve : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation A Nyilvános Művészeti Tér

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.