Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Művészeti Tér

Dachuan Lane Art Installation

A Nyilvános Művészeti Tér A Chengdu Dachuan sáv, a Jinjiang folyó nyugati partja egy történelmi utca, amely összeköti a Chengdu East Gate City falának romjait. A projekt során a történelem Dachuan Lane boltívét az eredeti utcán a régi módon újjáépítették, és ennek az utcának a történetét az utcai művészeti installáció mesélte. A művészeti installáció beavatkozása egyfajta média a történetek folytatására és továbbítására. Nemcsak reprodukálja a lebontott történelmi utcák és sávok nyomait, hanem bizonyos hőmérsékletet biztosít a városi emlékek számára az új utcák és sávok számára.

Projekt neve : Dachuan Lane Art Installation, A tervezők neve : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Ügyfél neve : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation A Nyilvános Művészeti Tér

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.