Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Művészeti Tér

Dachuan Lane Art Installation

A Nyilvános Művészeti Tér A Chengdu Dachuan sáv, a Jinjiang folyó nyugati partja egy történelmi utca, amely összeköti a Chengdu East Gate City falának romjait. A projekt során a történelem Dachuan Lane boltívét az eredeti utcán a régi módon újjáépítették, és ennek az utcának a történetét az utcai művészeti installáció mesélte. A művészeti installáció beavatkozása egyfajta média a történetek folytatására és továbbítására. Nemcsak reprodukálja a lebontott történelmi utcák és sávok nyomait, hanem bizonyos hőmérsékletet biztosít a városi emlékek számára az új utcák és sávok számára.

Projekt neve : Dachuan Lane Art Installation, A tervezők neve : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Ügyfél neve : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation A Nyilvános Művészeti Tér

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.