Design magazin
Design magazin
A Tűzoltó Készülék És A Menekülési Kalapács

FZ

A Tűzoltó Készülék És A Menekülési Kalapács A jármű biztonsági felszerelése elengedhetetlen. Tűzoltó készülékek és biztonsági kalapácsok, a kettő kombinációja javíthatja a személyzet menekülési hatékonyságát autóbaleset esetén. Az autótér korlátozott, ezért ezt az eszközt úgy tervezték, hogy elég kicsi legyen. Bárhová elhelyezhető egy személygépkocsiban. A hagyományos járművek tűzoltó készülékei egyszer használatosak, és ez a kialakítás könnyen helyettesítheti a bélést. Kényelmesebb markolat, a felhasználók számára könnyű kezelni.

Az Esemény Aktiválása

The Jewel

Az Esemény Aktiválása A 3D ékszerdoboz egy interaktív kiskereskedelmi hely, amely felhívta a nyilvánosságot, hogy a saját ékszereinek elkészítésével használja a legújabb technológiát a 3D nyomtatásban. Meghívtak minket, hogy aktiválja a teret, és azonnal elgondolkodott - hogyan lehet komplett ékszerdobozt készíteni anélkül, hogy benne lenne egy gyönyörű, egyedi ékszer? Az eredmény egy kortárs szobor, amelynek színprizma jött létre, amely magában foglalta a fényvisszaverő fény, a szín és az árnyék szépségét.

Az Autonóm Mobil Robot

Pharmy

Az Autonóm Mobil Robot Autonóm navigációs robot a kórház logisztikájához. Ez egy termék-szolgáltatás rendszer, amely biztonságos, hatékony kiszállítást hajt végre, csökkentve az egészségügyi szakember esélyét arra, hogy megbetegedjen, megfékezze a pandémiás betegségeket a kórházi személyzet és a betegek között (COVID-19 vagy H1N1). A kialakítás könnyű hozzáférést és biztonságot nyújt a kórházi szállítások kezeléséhez, a felhasználóbarát technológián keresztül a felhasználó egyszerű interakciója révén. A robot egységek képesek autonóm módon belépni a beltéri környezetbe, és szinkronizált áramlást mutatnak hasonló egységekkel, képesek robotok csoportos együttműködésére.

Az Intelligens Aroma Diffúzor

Theunique

Az Intelligens Aroma Diffúzor Az agarfa ritka és drága. Aroma csak égetés vagy extrahálás útján nyerhető, beltéri felhasználás és kevés felhasználó számára biztosítható. E korlátozások megszüntetése érdekében egy intelligens aroma-diffúzor és természetes kézzel készített agarwood tabletta jön létre 3 éves erőfeszítések után, több mint 60 mintával, 10 prototípussal és 200 kísérlettel. Bemutatja egy új lehetséges üzleti modellt és kontextust használva az agarwood ipar számára. A felhasználók egyszerűen behelyezhetik a diffúzort egy autóba, testreszabhatják az időt, a sűrűséget és az aromák sokféleségét, és élvezhetik a magával ragadó aromaterápiát, bárhová is megy, és bármikor is vezet.

Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép

Toromac

Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép A Toromac készüléket kifejezetten annak erőteljes megjelenésével fejlesztették ki, hogy új módon fogyaszthassa frissen facsart narancslevet. A maximális gyümölcskivonáshoz készült éttermek, kávézók és szupermarketek számára. Prémium kialakítása lehetővé teszi az barátságos élményt az íz, az egészség és a higiénia terén. Olyan innovatív rendszerrel rendelkezik, amely függőlegesen vágja a gyümölcsöt, és forgó nyomással megnyomja a feleket. Ez azt jelenti, hogy a maximális teljesítmény úgy érhető el, hogy a házat meg nem nyomja vagy megérinti.

A Transzformáló Gumiabroncs

T Razr

A Transzformáló Gumiabroncs A közeljövőben az elektromos szállítás fejlődésének virágoztatása áll az ajtó előtt. Autóalkatrész-gyártóként a Maxxis továbbra is azon gondolkodik, hogyan tud megtervezni egy megvalósítható intelligens rendszert, amely részt vehet ebben a trendben, és akár fel is gyorsíthatja azt. A T Razr egy intelligens gumiabroncs, amelyet az igényekhez fejlesztettek ki. Beépített érzékelői aktívan érzékelik a különböző vezetési feltételeket és aktív jeleket szolgáltatnak a gumiabroncs átalakításához. A nagyított futófelületek a jelre reagálva meghosszabbítják és megváltoztatják az érintkezési felületet, ezért javítják a vontatási teljesítményt.