Design magazin
Design magazin
Étterem

Blue Chip Indulgence

Étterem A Blue Chip Indulgence egy olyan projekt, amely bemutatja a klasszikus és modern formatervezésű házak harmonikus házasságát, amelyet elegáns, érett és meleg környezetben keltettek életre. Figyelembe véve a gyarmati kastély szerkezetét és építészetét, amelyben a Blanc étterem található, a környék nagy részét úgy alakították, hogy utánozza az óangoliai hangulatot, miközben modern bútorokat épít be egyedi bútorokkal és apró részletekkel. A kurátus kialakítás lehetővé teszi étterem számára, hogy rugalmasan kiszolgálja az ügyfeleket, miközben magánéletét és élvezetet biztosítja minden típusú ügyfél számára.

Projekt neve : Blue Chip Indulgence, A tervezők neve : Chaos Design Studio, Ügyfél neve : Chaos Design Studio.

Blue Chip Indulgence Étterem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.