Design magazin
Design magazin
Étterem

Blue Chip Indulgence

Étterem A Blue Chip Indulgence egy olyan projekt, amely bemutatja a klasszikus és modern formatervezésű házak harmonikus házasságát, amelyet elegáns, érett és meleg környezetben keltettek életre. Figyelembe véve a gyarmati kastély szerkezetét és építészetét, amelyben a Blanc étterem található, a környék nagy részét úgy alakították, hogy utánozza az óangoliai hangulatot, miközben modern bútorokat épít be egyedi bútorokkal és apró részletekkel. A kurátus kialakítás lehetővé teszi étterem számára, hogy rugalmasan kiszolgálja az ügyfeleket, miközben magánéletét és élvezetet biztosítja minden típusú ügyfél számára.

Projekt neve : Blue Chip Indulgence, A tervezők neve : Chaos Design Studio, Ügyfél neve : Chaos Design Studio.

Blue Chip Indulgence Étterem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.