Design magazin
Design magazin
Az Ábra

Anubis The Judge

Az Ábra „Anubis The Judge”; a formatervezés elemzésén keresztül nyilvánvaló, hogy a tervező Anubis, mint egy ősi és kiemelkedő korszak ikonikus szimbólumának elsődleges jellemzőire összpontosított. Hozzátette a „The Judge” címet, hogy valószínűleg jobban ábrázolja azt a hatalmat vagy erőt, amelyet a tervezője birtokol. Nyilvánvaló, hogy a tervező mélységét és részletes figyelmét hozzátette a geometriai szimbólumokhoz, amelyeket a tervezés során használt. Tartalmazott egy kaccsot, amelyet a karakter nyakába tekertek, ami szintén nehéz volt a textúráján.

Projekt neve : Anubis The Judge, A tervezők neve : Najeeb Omar, Ügyfél neve : Leopard Arts.

Anubis The Judge Az Ábra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.