Design magazin
Design magazin
Az Ábra

Anubis The Judge

Az Ábra „Anubis The Judge”; a formatervezés elemzésén keresztül nyilvánvaló, hogy a tervező Anubis, mint egy ősi és kiemelkedő korszak ikonikus szimbólumának elsődleges jellemzőire összpontosított. Hozzátette a „The Judge” címet, hogy valószínűleg jobban ábrázolja azt a hatalmat vagy erőt, amelyet a tervezője birtokol. Nyilvánvaló, hogy a tervező mélységét és részletes figyelmét hozzátette a geometriai szimbólumokhoz, amelyeket a tervezés során használt. Tartalmazott egy kaccsot, amelyet a karakter nyakába tekertek, ami szintén nehéz volt a textúráján.

Projekt neve : Anubis The Judge, A tervezők neve : Najeeb Omar, Ügyfél neve : Leopard Arts.

Anubis The Judge Az Ábra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.