Design magazin
Design magazin
A Rizscsomagolás

Songhua River

A Rizscsomagolás A Songhua River Rice, a SOURCEAGE Food Group egyik csúcsminőségű rizs terméke. Mivel a hagyományos kínai fesztivál - a Tavaszi Fesztivál közeledik - szépen csomagolt rizstermék révén tervezik a Tavaszi Fesztivál ajándékai számára az ügyfeleknek, tehát az átfogó kialakításnak tükröznie kell a Tavaszi Fesztivál ünnepi hangulatát, kiemelve a hagyományos kínai kulturális elemeket. és kedvező jó értelmet.

Projekt neve : Songhua River, A tervezők neve : 33 and Branding, Ügyfél neve : SOURCEAGE.

Songhua River A Rizscsomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.