Design magazin
Design magazin
A Rizscsomagolás

Songhua River

A Rizscsomagolás A Songhua River Rice, a SOURCEAGE Food Group egyik csúcsminőségű rizs terméke. Mivel a hagyományos kínai fesztivál - a Tavaszi Fesztivál közeledik - szépen csomagolt rizstermék révén tervezik a Tavaszi Fesztivál ajándékai számára az ügyfeleknek, tehát az átfogó kialakításnak tükröznie kell a Tavaszi Fesztivál ünnepi hangulatát, kiemelve a hagyományos kínai kulturális elemeket. és kedvező jó értelmet.

Projekt neve : Songhua River, A tervezők neve : 33 and Branding, Ügyfél neve : SOURCEAGE.

Songhua River A Rizscsomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.