Design magazin
Design magazin
Az Olasz Kézműves Sör

East Side

Az Olasz Kézműves Sör Kézműves sör egy közép-olaszországi kisvárosban, minden sörnek van egy története, minden történetet el kell mondani a címkén. Amellett, hogy elegáns és sokoldalú, a kollázstechnika lehetővé teszi néhány vizuális elem beillesztését, amelyek kiemelik a termék azonosságát, például hivatkozásokat a név jelentésére, a sör tipológiájára és összetevőire. A vállalati identitást képviselő logótervezés egyszerű formán alapszik. Ezt a formát a sörök kivágásával és minden egyes sör szimbólumrendszerével reprodukálják, színes és heraldikai testreszabással.

Projekt neve : East Side, A tervezők neve : Roberto Terrinoni, Ügyfél neve : Roberto Terrinoni.

East Side Az Olasz Kézműves Sör

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.