Design magazin
Design magazin
Az Olasz Kézműves Sör

East Side

Az Olasz Kézműves Sör Kézműves sör egy közép-olaszországi kisvárosban, minden sörnek van egy története, minden történetet el kell mondani a címkén. Amellett, hogy elegáns és sokoldalú, a kollázstechnika lehetővé teszi néhány vizuális elem beillesztését, amelyek kiemelik a termék azonosságát, például hivatkozásokat a név jelentésére, a sör tipológiájára és összetevőire. A vállalati identitást képviselő logótervezés egyszerű formán alapszik. Ezt a formát a sörök kivágásával és minden egyes sör szimbólumrendszerével reprodukálják, színes és heraldikai testreszabással.

Projekt neve : East Side, A tervezők neve : Roberto Terrinoni, Ügyfél neve : Roberto Terrinoni.

East Side Az Olasz Kézműves Sör

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.