Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Épület

Amadai Center

A Multifunkcionális Épület A születésnapi virágzás és a hegyvidéki táj által érzékelt durvaság / elegancia paradoxonja a tervezési koncepció középpontjában áll. A szüléskor először a fej jelenik meg, tehát úgy, hogy az épület felét eltemetik, a másik fele úgy tűnik, hogy nem fekszik földet. A fogalmi paradoxon az épület hatalmas formáiban jelenik meg, kivéve zöld kontextusát, amely belülről beszivárogott a beszivárogtatott nyílt tereken keresztül. Láthatóság városról helyre és egyébként, a fenntarthatóság, a kontextus kialakítása, a helyi örökség, valamint az ökológiai és A projekt társadalmi szempontjai a tervezésben zajlanak

Projekt neve : Amadai Center, A tervezők neve : Notash Ghajar Dadjoo, Ügyfél neve : NDAStudio.

Amadai Center A Multifunkcionális Épület

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.