Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Épület

Amadai Center

A Multifunkcionális Épület A születésnapi virágzás és a hegyvidéki táj által érzékelt durvaság / elegancia paradoxonja a tervezési koncepció középpontjában áll. A szüléskor először a fej jelenik meg, tehát úgy, hogy az épület felét eltemetik, a másik fele úgy tűnik, hogy nem fekszik földet. A fogalmi paradoxon az épület hatalmas formáiban jelenik meg, kivéve zöld kontextusát, amely belülről beszivárogott a beszivárogtatott nyílt tereken keresztül. Láthatóság városról helyre és egyébként, a fenntarthatóság, a kontextus kialakítása, a helyi örökség, valamint az ökológiai és A projekt társadalmi szempontjai a tervezésben zajlanak

Projekt neve : Amadai Center, A tervezők neve : Notash Ghajar Dadjoo, Ügyfél neve : NDAStudio.

Amadai Center A Multifunkcionális Épület

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.