Design magazin
Design magazin
Étterem

Yuyuyu

Étterem A kínai piacon manapság nagyon sok ilyen vegyes kortárs formatervezési minta található, amelyek általában a hagyományos mintákon alapulnak, de akár modern anyagokkal, akár új kifejezésekkel. A Yuyuyu egy kínai étterem, a designer a keleti formatervezés kifejezésének új módját hozta létre, egy új, sorokból és pontokból álló installációt, amelyek az ajtótól étterem belsejéig terjednek. Az idők változásával az emberek esztétikai megítélése is változik. A kortárs keleti formatervezéshez az innováció nagyon szükséges.

Projekt neve : Yuyuyu , A tervezők neve : Ren Xiaoyu, Ügyfél neve : 1-Cube Design.

Yuyuyu  Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.