Design magazin
Design magazin
Étterem

Yuyuyu

Étterem A kínai piacon manapság nagyon sok ilyen vegyes kortárs formatervezési minta található, amelyek általában a hagyományos mintákon alapulnak, de akár modern anyagokkal, akár új kifejezésekkel. A Yuyuyu egy kínai étterem, a designer a keleti formatervezés kifejezésének új módját hozta létre, egy új, sorokból és pontokból álló installációt, amelyek az ajtótól étterem belsejéig terjednek. Az idők változásával az emberek esztétikai megítélése is változik. A kortárs keleti formatervezéshez az innováció nagyon szükséges.

Projekt neve : Yuyuyu , A tervezők neve : Ren Xiaoyu, Ügyfél neve : 1-Cube Design.

Yuyuyu  Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.