Design magazin
Design magazin
A Sisakhoz

Toba Tank

A Sisakhoz A Toba lehetőséget kínál arra, hogy a járművet parkoló repülőgép-sisakot is kezelje. Teljesen víztaszító és lerakódást gátló, bélelt, cipzárral ellátott, újrahasznosított / visszanyerő 87% anyagból készül, és kézzel, vállon és hátizsákban hordozható. A Toba üdvözli a benne lévő repülőgép sisakot az egyedi személyes tárgyak készítéséhez. A sisak viselésekor a formatervezési táska kényelmes és ellenállóvá válik. Hacsak kopott, a cipzár továbbra is tapad a testhez a teljes biztonság érdekében. Mindenki számára és minden alkalomra munkakörnyezet (ha két kerékkel mozog) és szabadideje. A sisakfúvóka első borítója.

Projekt neve : Toba Tank, A tervezők neve : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Ügyfél neve : Toba Tank.

Toba Tank A Sisakhoz

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.