Design magazin
Design magazin
A Sisakhoz

Toba Tank

A Sisakhoz A Toba lehetőséget kínál arra, hogy a járművet parkoló repülőgép-sisakot is kezelje. Teljesen víztaszító és lerakódást gátló, bélelt, cipzárral ellátott, újrahasznosított / visszanyerő 87% anyagból készül, és kézzel, vállon és hátizsákban hordozható. A Toba üdvözli a benne lévő repülőgép sisakot az egyedi személyes tárgyak készítéséhez. A sisak viselésekor a formatervezési táska kényelmes és ellenállóvá válik. Hacsak kopott, a cipzár továbbra is tapad a testhez a teljes biztonság érdekében. Mindenki számára és minden alkalomra munkakörnyezet (ha két kerékkel mozog) és szabadideje. A sisakfúvóka első borítója.

Projekt neve : Toba Tank, A tervezők neve : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Ügyfél neve : Toba Tank.

Toba Tank A Sisakhoz

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.