Design magazin
Design magazin
Az Oldalfalak

Arca

Az Oldalfalak Az Arca egy monolit, amely csapdába esik egy hálóban, egy mellkas, amely lebeg a lebegő tartalommal együtt. A lakkozott mdf tartályt, amely egy tömör tölgyből készült ideális hálóba zár, három teljes elszívó fiókkal látja el, amelyeket különféle igények szerint lehet elrendezni. A merev tömör tölgyhálót úgy modellezték, hogy beilleszthető legyen a hőre formált üveglemezekre, és így szerves formát kapnak, amely a víz tükrét szimulálja. Az egész szekrény átlátszó metakrilát tartón nyugszik, hogy hangsúlyozzák az ideális úszást.

Projekt neve : Arca, A tervezők neve : Giuliano Ricciardi, Ügyfél neve : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Az Oldalfalak

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.