Design magazin
Design magazin
Az Oldalfalak

Arca

Az Oldalfalak Az Arca egy monolit, amely csapdába esik egy hálóban, egy mellkas, amely lebeg a lebegő tartalommal együtt. A lakkozott mdf tartályt, amely egy tömör tölgyből készült ideális hálóba zár, három teljes elszívó fiókkal látja el, amelyeket különféle igények szerint lehet elrendezni. A merev tömör tölgyhálót úgy modellezték, hogy beilleszthető legyen a hőre formált üveglemezekre, és így szerves formát kapnak, amely a víz tükrét szimulálja. Az egész szekrény átlátszó metakrilát tartón nyugszik, hogy hangsúlyozzák az ideális úszást.

Projekt neve : Arca, A tervezők neve : Giuliano Ricciardi, Ügyfél neve : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Az Oldalfalak

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.