Design magazin
Design magazin
Magánház

The Cube

Magánház A minőségi életélmény megteremtése és a Kuvaiti lakóépület arculatának újradefiniálása az arab kultúra diktált éghajlati és magánélet-szükségletének fenntartása mellett voltak a fő kihívások a tervezővel szemben. A Cube House egy négyszintes beton- / acélszerkezetű épület, amely a kocka összeadásán és kivonásán alapul, dinamikus élményt teremtve a belső és a külső terek között, hogy egész évben élvezhesse a természetes fényt és a tájképét.

Projekt neve : The Cube, A tervezők neve : Ahmed Habib, Ügyfél neve : Lines.

The Cube Magánház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.