Design magazin
Design magazin
Magánház

The Cube

Magánház A minőségi életélmény megteremtése és a Kuvaiti lakóépület arculatának újradefiniálása az arab kultúra diktált éghajlati és magánélet-szükségletének fenntartása mellett voltak a fő kihívások a tervezővel szemben. A Cube House egy négyszintes beton- / acélszerkezetű épület, amely a kocka összeadásán és kivonásán alapul, dinamikus élményt teremtve a belső és a külső terek között, hogy egész évben élvezhesse a természetes fényt és a tájképét.

Projekt neve : The Cube, A tervezők neve : Ahmed Habib, Ügyfél neve : Lines.

The Cube Magánház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.