Design magazin
Design magazin
A Moduláris Komposzt

Orre

A Moduláris Komposzt Becslések szerint egy átlagos háztartásban a komposztálásra alkalmas anyag az összes hulladék több mint 40% -át teszi ki. A komposzt megőrzése az ökológiai élet egyik pillére. Ez lehetővé teszi kevesebb hulladék előállítását és értékes műtrágya előállítását a bio növények számára. A projektet kis lakóhelyű mindennapi használatra hozták létre, és célja a szokások megváltoztatása. A modularitásnak köszönhetően kevés helyet foglal el, és lehetővé teszi nagy mennyiségű hulladék feldolgozását. A komposzt felépítése garantálja a komposzt jó oxigénellátását, a szénszűrő pedig védi a szagot.

Projekt neve : Orre, A tervezők neve : Adam Szczyrba, Ügyfél neve : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre A Moduláris Komposzt

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.