Design magazin
Design magazin
A Moduláris Komposzt

Orre

A Moduláris Komposzt Becslések szerint egy átlagos háztartásban a komposztálásra alkalmas anyag az összes hulladék több mint 40% -át teszi ki. A komposzt megőrzése az ökológiai élet egyik pillére. Ez lehetővé teszi kevesebb hulladék előállítását és értékes műtrágya előállítását a bio növények számára. A projektet kis lakóhelyű mindennapi használatra hozták létre, és célja a szokások megváltoztatása. A modularitásnak köszönhetően kevés helyet foglal el, és lehetővé teszi nagy mennyiségű hulladék feldolgozását. A komposzt felépítése garantálja a komposzt jó oxigénellátását, a szénszűrő pedig védi a szagot.

Projekt neve : Orre, A tervezők neve : Adam Szczyrba, Ügyfél neve : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre A Moduláris Komposzt

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.