Design magazin
Design magazin
Étterem

Chuans Kitchen II

Étterem A Chuan's Kitchen II, amely a Sičuan Yingjing fekete cserépét és a metróépítésből származó bányászott talajanyagokat egyaránt médiumként veszi át, egy kísérleti étterem, amely a hagyományos népművészet kortárs kísérletére épül. Az anyagok határán áttörve és a hagyományos népművészet modern formáját feltárva, az Infinity Mind kinyomta a Yingjing fekete kerámia égetése után eldobott tömítéseket, és a Chuan's Kitchen II fő dekorációs elemének felhasználta azokat.

Projekt neve : Chuans Kitchen II, A tervezők neve : Infinity Mind, Ügyfél neve : Guangzhou ABO Sunny Walk Restaurant Co., Ltd..

Chuans Kitchen II Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.