Design magazin
Design magazin
Étterem

Chuans Kitchen II

Étterem A Chuan's Kitchen II, amely a Sičuan Yingjing fekete cserépét és a metróépítésből származó bányászott talajanyagokat egyaránt médiumként veszi át, egy kísérleti étterem, amely a hagyományos népművészet kortárs kísérletére épül. Az anyagok határán áttörve és a hagyományos népművészet modern formáját feltárva, az Infinity Mind kinyomta a Yingjing fekete kerámia égetése után eldobott tömítéseket, és a Chuan's Kitchen II fő dekorációs elemének felhasználta azokat.

Projekt neve : Chuans Kitchen II, A tervezők neve : Infinity Mind, Ügyfél neve : Guangzhou ABO Sunny Walk Restaurant Co., Ltd..

Chuans Kitchen II Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.