Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Medál

Blue Daisy

A Multifunkcionális Medál A százszorszépek kompozit virágok, két virággal, amelyek egybe vannak építve, egy belső és egy külső sziromrészbe. Ez szimbolizálja az igaz szerelem vagy a végső köteléket képviselő kettő összefonódását. A formatervezés ötvözi a százszorszép virág egyediségét, lehetővé téve a viselője számára, hogy többféle módon viselje a Kék százszorszépét. A szirmok kék zafírjait úgy választják, hogy hangsúlyozzák a remény, vágy és szeretet ihletét. A központi virágsziromra kiválasztott sárga zafír elkényezteti a használót, hogy érezze az öröm és a büszkeség érzetét, ezáltal teljes nyugalmat és magabiztosságot adva viselőjének az elegancia megjelenítésében.

Projekt neve : Blue Daisy, A tervezők neve : Teong Yan Ni, Ügyfél neve : IVY TEONG.

Blue Daisy A Multifunkcionális Medál

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.