Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Medál

Blue Daisy

A Multifunkcionális Medál A százszorszépek kompozit virágok, két virággal, amelyek egybe vannak építve, egy belső és egy külső sziromrészbe. Ez szimbolizálja az igaz szerelem vagy a végső köteléket képviselő kettő összefonódását. A formatervezés ötvözi a százszorszép virág egyediségét, lehetővé téve a viselője számára, hogy többféle módon viselje a Kék százszorszépét. A szirmok kék zafírjait úgy választják, hogy hangsúlyozzák a remény, vágy és szeretet ihletét. A központi virágsziromra kiválasztott sárga zafír elkényezteti a használót, hogy érezze az öröm és a büszkeség érzetét, ezáltal teljes nyugalmat és magabiztosságot adva viselőjének az elegancia megjelenítésében.

Projekt neve : Blue Daisy, A tervezők neve : Teong Yan Ni, Ügyfél neve : IVY TEONG.

Blue Daisy A Multifunkcionális Medál

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.