Design magazin
Design magazin
Lakás

Nishisando Terrace

Lakás Ez a társasház 4 alacsonyabb térfogatú háromszintes házból áll, és a belváros közelében található. Az épületen kívül körülvett cédrusrács védi a magánszférát és elkerüli az épület testének a közvetlen napfény okozta degradációját. Még az egyszerű négyzet alaprajz, a spirál 3D-s konstrukció is, amelyet különböző szintű privát kert összekapcsolásával hoztak létre, mindegyik szoba és lépcsőház vezet az épület térfogatának maximális táplálásához. A cédruslemezek homlokzatának megváltoztatása és az ellenőrzött arányok megengedhetik, hogy ez az épület továbbra is organikus legyen és keveredjen a város pillanatnyi változásával.

Projekt neve : Nishisando Terrace, A tervezők neve : Motoki Ishikawa, Ügyfél neve : MOTOKI ISHIKAWA ARCHITECT AND ASSOCIATES INC..

Nishisando Terrace Lakás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.