Design magazin
Design magazin
Lakás

Nishisando Terrace

Lakás Ez a társasház 4 alacsonyabb térfogatú háromszintes házból áll, és a belváros közelében található. Az épületen kívül körülvett cédrusrács védi a magánszférát és elkerüli az épület testének a közvetlen napfény okozta degradációját. Még az egyszerű négyzet alaprajz, a spirál 3D-s konstrukció is, amelyet különböző szintű privát kert összekapcsolásával hoztak létre, mindegyik szoba és lépcsőház vezet az épület térfogatának maximális táplálásához. A cédruslemezek homlokzatának megváltoztatása és az ellenőrzött arányok megengedhetik, hogy ez az épület továbbra is organikus legyen és keveredjen a város pillanatnyi változásával.

Projekt neve : Nishisando Terrace, A tervezők neve : Motoki Ishikawa, Ügyfél neve : MOTOKI ISHIKAWA ARCHITECT AND ASSOCIATES INC..

Nishisando Terrace Lakás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.