Design magazin
Design magazin
Bár

PJB Nishiazabu

Bár Az acélt és a köveket az anyagokban használják az igen kifinomult módszer kifejezésére, például a vízszintes és a függőleges helyzet tudatos felhasználására és finom faragványok biztosítására. Biztosítottuk a kiváló minőségű fa-, bőr- és szövetanyagot, gyakran felhasználtuk őket arra, ahol az ügyfelek valóban elérhetik. A tükrökkel borított konzolos fal és a véletlenszerűen elhelyezett tükörpolcdeszkák mind a hatékony technikával csökkentik a kis helyet. A lámpák, amelyek úgy tűnik, hogy lebegnek a levegőben, és a bárpult polclapjai növelik a rendkívüli légkört.

Projekt neve : PJB Nishiazabu, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : PJB Nishiazabu.

PJB Nishiazabu Bár

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.