Design magazin
Design magazin
Bár

PJB Nishiazabu

Bár Az acélt és a köveket az anyagokban használják az igen kifinomult módszer kifejezésére, például a vízszintes és a függőleges helyzet tudatos felhasználására és finom faragványok biztosítására. Biztosítottuk a kiváló minőségű fa-, bőr- és szövetanyagot, gyakran felhasználtuk őket arra, ahol az ügyfelek valóban elérhetik. A tükrökkel borított konzolos fal és a véletlenszerűen elhelyezett tükörpolcdeszkák mind a hatékony technikával csökkentik a kis helyet. A lámpák, amelyek úgy tűnik, hogy lebegnek a levegőben, és a bárpult polclapjai növelik a rendkívüli légkört.

Projekt neve : PJB Nishiazabu, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : PJB Nishiazabu.

PJB Nishiazabu Bár

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.