Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Peacocks

Gyűrű A páva nagyon ellenálló és élénk madár, amelynek szépsége inspirálta a tervezőt e koktélgyűrű létrehozására. A pávagyűrű az aszimmetrikus forma és a sima görbék révén a madarak csatájának dinamikus kialakítását képviseli. A pávák két harci alakja alakítja a piros gránát előlapját, amely egy peahenet, a riválisok vágyának tárgyát ábrázolja. A drágakő mérete és színe státuszt ad a formatervezésnek, és lehetővé teszi a gyűrű viselését esti rendezvények alkalmával. A fő kő és a beépített madarak alakja ellenére a gyűrű kiegyensúlyozott és kényelmes viselet.

Projekt neve : Peacocks, A tervezők neve : Larisa Zolotova, Ügyfél neve : Larisa Zolotova.

Peacocks Gyűrű

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.