Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Peacocks

Gyűrű A páva nagyon ellenálló és élénk madár, amelynek szépsége inspirálta a tervezőt e koktélgyűrű létrehozására. A pávagyűrű az aszimmetrikus forma és a sima görbék révén a madarak csatájának dinamikus kialakítását képviseli. A pávák két harci alakja alakítja a piros gránát előlapját, amely egy peahenet, a riválisok vágyának tárgyát ábrázolja. A drágakő mérete és színe státuszt ad a formatervezésnek, és lehetővé teszi a gyűrű viselését esti rendezvények alkalmával. A fő kő és a beépített madarak alakja ellenére a gyűrű kiegyensúlyozott és kényelmes viselet.

Projekt neve : Peacocks, A tervezők neve : Larisa Zolotova, Ügyfél neve : Larisa Zolotova.

Peacocks Gyűrű

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.