Design magazin
Design magazin
Étterem És Bár

WTC Effingut

Étterem És Bár A tervezőknek kísérletezniük kell az étteremtervezés különböző koncepcióival, amelyek vonzzák az ügyfelek körét, és frissek maradhatnak, és vonzóak lehetnek a tervezés jövőbeli trendei szempontjából. Az anyagok nem szokásos használata az egyik ilyen módja annak, hogy a mecénások dekorációval folytatódjanak. Az Effingut a sörgyárban bevált márka, amely hisz ebben a gondolatban. A motor alkatrészeinek szokatlanul történő használata a hangulat érdekében az étterem koncepciója. Átadja az ifjúsági szenvedélyek kapcsolatát, és ötvözi a Pune helyi kontextusát és a német sörkultúrát. Az újrahasznosított gyújtógyertya háttérképe a dekoráció másik jellemzője

Projekt neve : WTC Effingut, A tervezők neve : Ketan Jawdekar, Ügyfél neve : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Étterem És Bár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.